Sosyal FaaliyetlerVideolar

Almanya Kur’an Mektebi Derneği Suriye Yardımları 2016

Almanya da İslami Çalışma Yapan Kur’an Mektebi Derneği, Muzlum Suriye halkına için hazırladığı 1. tır un, Suriye’nin muhtelif yerlerinde ki ihtiyaç sahibi olan insanlara ulaştırıldı. Kalemder’in de yardımların ulaşmasında katkı sağladığı bu kapmanyaya destek olan bütün kardeşlerimize Suriye halkı adına teşekkür ediyoruz. 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. dunya , global olarak gittikce diktatör yönetimlere doğru evriliyor.son olarak dsö yu kullanarak coronayı icad ettiler.yalanlarla insanları aldatıp baskı altına alıyorlar.son derece zararlı olmasına rağmen isvec gibi birkac ulke hariç maskeyi dayatıyorlar.guya diktator trump,putin bizim saglımızı çok düşünüyorlar ve bizim icin aşı buluyorlar !.avrupanın bircok ulkesinde corona karsıtı gosteriler var ama diktator ,murted suud kabeyi kapatmis muslumanlardan ses yok yazık.bu diktatorler yonetimde oldugu surece komplolar bitmez .tabiki cehennemin yoluda bu komplolardan geçiyor. kurtulmak için diktatörlere gönüllü kölelige hayır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu